Årets sommerfoto – konkurranse i Malviknytt

Vinn 1 million med Malviknytt og Rema 1000 Vikhammer!

I samarbeid med Rema 1000 Vikhammer inviterer Malviknytt sine lesere til fotokonkurranse.

Alle har vi et kamera eller telefon vi knipser bilder med av de underligste motiv. Nå inviterer vi deg til å sende inn dine bilder til oss og bli med i en uhøytidelig konkurranse med Flax-lodd som premier.

Vi utlyser tre tema gjennom sommeren og de tre beste bildene går videre til en finale hvor hovedpremien er en forstørrelse og innramming av vinnerbildet. Underveis vil det drysse Flax-lodd på del-vinnerne.

DSC_7076Artig tiltak

Kjøpmann Frode Haug ved Rema 1000 på Vikhammer tente umiddelbart på ideen om å være samarbeidspartner i fotokonkurransen.

– Det er artig at det skjer noe i Malvik, og når en ny avis ser dagens lys er det spennende å få være med på dette, sier Frode Haug, lettere travel rett før ferietiden setter inn for alvor.

Og ferietid er fototid. Da dukker det opp mange motiver som kan festes til både minnet og minnebrikken. Del dine bilder med Malviknytt sine lesere og kanskje blir det du som blir årets sommerfotograf.

Reglene er enkle:

– Motivene må være fra Malvik.

– Bilder som inneholder motiv som er støtende, straffbare eller på annen måte lovstridig blir ikke publisert.

– Malviknytt kan fritt benytte innsendte og publiserte bilder etter at konkurransen er avsluttet.

– Personer som er avbildet må ha godkjent at bildene blir publisert via Malviknytt og det er innsenderen som er ansvarlig for godkjenningen.

– Alle innsendte bilder merkes med fullt navn, adresse og telefonnummer.

Alle bilder sendes inn til foto@malviknytt.no

Første tema i fotokonkurransen er «REGN» «TURISTER» «SÆRE DETALJER» eller en kombinasjon av disse. Merk gjerne bildet med hvilke tema du sender inn under.

Lykke til!