onsdag, september 28, 2022
HjemPressemeldingerI natt endres kjøremønsteret på E6 ved Sveberg

I natt endres kjøremønsteret på E6 ved Sveberg

Pressemelding: Natt til fredag 16.september tas sørgående påkjøringsrampe på Sveberg ut av trafikk, og erstattes med en halv rundkjøring på E6 like ved Malviksenteret.

Bussholdeplassen som hittil har vært på rampa tas bort, og flyttes.

– All trafikk inn og ut av Sveberg i sørgående retning blir dirigert inn i den halve rundkjøringen. Busstoppen flyttes fra rampa som blir stengt til veien som går forbi kjøpesenteret. Det er viktig at alle som reiser med bussen er oppmerksomme på endringen fredag morgen, sier Frank Skaufel, senior kommunikasjonsrådgiver og samfunnskontakt i Acciona.

Acciona og Nye Veier ber bilistene om å være årvåkne. Blant annet betyr den halve rundkjøringen at E6-trafikken blir berørt i og med at det blir en kurve i veibanen.

– Dette kan periodevis medføre saktegående trafikk i sørgående retning, sier han.

Veien forbi Malviksenteret og Kinnsettjønna inn mot boligområdene på Sveberg, blir igjen åpnet.

– Veien har vært stengt i noen måneder grunnet anleggsarbeidet i området. Når veien igjen åpnes betyr det mindre gjennomgangstrafikk forbi skolen og barnehagen på Sveberg, sier Skaufel.

Gangveien forbi Malviksenteret mot E6 har vært stengt, og kommer fortsatt til å være stengt. Gangveien på baksiden av senteret mot boligområdene, må derfor fortsatt benyttes.

– Vi ber alle som ferdes i området om å være årvåkne. Disse endringene vi nå gjennomfører, utgjør bare én del av omleggingen av trafikken på Sveberg. De neste ukene vil nye endringer skje, sier han.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW