torsdag, oktober 6, 2022
HjemNyheterRøde Kors 80 år

Røde Kors 80 år

Førstkommende søndag, den 11.september markerer Malvik Røde Kors sin 80-årsdag på Midtsandtangen friluftsområde ved paviljongen.

Der serveres det kaker, kaffe og pølser.

-Alle som ønsker å delta er hjertelig velkomne. Det kommer til å være representanter der både fra Røde Kors omsorg og Røde Kors hjelpekorps om noen ønsker å melde seg som frivillig.

-I år feirer vi 80 år. Like lenge har våre frivillige stilt opp for å hjelpe til i lokalsamfunnet, og det skal vi fortsette med. Derfor trenger vi flere med på laget, og du er hjertelig velkommen, skriver Røde Kors Malvik i en pressemelding.

Arrangementet foregår på Midtsandtangen Friluftsområde, Ly og Le, søndag 11.september fra klokken 12.

Aktiviteter i Malvik Røde Kors

Hjelpekorps

Er du interessert i friluftsliv, førstehjelp eller å hjelpe andre? Da er hjelpekorpset noe for deg.

Malvik Røde Kors Hjelpekorps er en del av den Den norske redningstjenesten og er i kontinuerlig beredskap. På kort varsel rykker vi ut for å delta i søk og redningsaksjoner hele året.

Besøksvenn

Malvik Røde Kors Besøkstjeneste ble stiftet i 1972. I dag er det 14 engasjerte og ivrige frivillige som begynte aktivitet etter endt besøksvennkurs.
Våre aktiviteter er hjemmebesøk, besøk på Betania, sommerturer, juletilstelninger og lignende, samt besøk på Motrøtunet.

Aktivitet på mottak

Frivillige bidrar til aktiviteter for barn og familiene deres, som er bosatt på midlertidig akuttmottak for flyktninger i kommunen.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW