torsdag, oktober 6, 2022
HjemNyheterInviterer til gratis fotballdag på Lerkendal

Inviterer til gratis fotballdag på Lerkendal

150 barn kan søke om å få delta på en gratis fotballopplevelse helt utenom det vanlige når RBK får besøk av Lillestrøm søndag 18. september.

Det er sponsoren Coop som sammen med RBK legger til rette for en innholdsrik dag, med blant annet fotballskole, underholdning, mat og drikke, før det hele avsluttes med kampen mellom RBK og Lillestrøm.

-Tilbudet går ut til barn i alderen 7-12 år, og vi håper å få deltagere fra hele Trøndelag. Vi starter opp kl. 14 med fotballskole på SalMar banen, med instruktører fra RBK. Det blir også show og trikseskole med verdensmester Tobias Becs. Etterpå blir det underholdning på Nils Arnes plass, mat og drikke og konkurranser. RBK-troillet kommer selvsagt også. Det hele avrundes med eliteseriekampen kl. 18, sier Unni Haagenstad, sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge.

Fotballdagen er gratis for de heldige deltakerne.

-Vi har lagt ut mer informasjon og søknadsskjema på rbk.no, og håper at mange har lyst til å bli med oss på dette. Søknadsfristen er 10. september, sier Haagenstad.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW