mandag, september 26, 2022
HjemPressemeldingerTilbakekaller et begrenset parti pizza

Tilbakekaller et begrenset parti pizza

Orkla Foods Norge kaller tilbake et begrenset parti av de to pizzavariantene «Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto» og «BigOne BBQ Chicken» fra markedet.

Årsaken er risiko for at små biter av metallspon kan ha kommet i enkelte av kyllingbitene på pizzaene, skriver produsenten i en pressemelding.

Det gjelder kun BigOne BBQ Chicken merket «best før 10.04.2023» og Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto merket «best før 02.05.2023».

Feilen i produksjonen ble oppdaget tidlig, og det er derfor kun et lite parti som har funnet veien til butikk. Alle andre pizzaer kan spises som vanlig.

– Forbrukernes sikkerhet kommer alltid først, vi ønsker ingen usikkerhet knyttet til produktene våre. Derfor velger vi å kalle tilbake hele partiet som er produsert i den aktuelle tidsperioden for å være føre-var, sier Andreas Fredrik Thoresen, Kvalitetssjef i Orkla Foods Norge.

Forbrukere som har kjøpt BigOne BBQ Chicken eller Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto med de aktuelle datomerkingene kan kontakte Orkla Forbrukerservice på e-post: forbrukerservice@orkla.no for å få kompensasjon.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW