torsdag, august 18, 2022
HjemPressemeldingerUnni fra Vikhammer er ny sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge

Unni fra Vikhammer er ny sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge

Pressemelding:

Unni Lunde Haagenstad (42) er ansatt som ny sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge. Haagenstad kommer fra stillingen som markedskoordinator i SpareBank1 Kapitalforvaltning. Hun er utdannet innenfor markedsføring og ledelse ved Handelshøyskolen BI.  

Haagenstad får ansvar for dialogen med de 260.000 medlemmene og eierne av Coop Midt-Norge.

I tillegg overtar hun ansvaret for et av landsdelens største sponsorbudsjetter, og skal blant annet følge opp Coop sine avtaler med både kvinne- og herrelaget hos RBK, Ranheim, Stjørdals Blink, det kommende VM på ski i Trondheim 2025, samt en lang rekke sponsoravtaler med ulike breddeklubber og forskjellige kul­turaktører.

-Vi er veldig glade for å få på plass Unni til denne viktige lederrollen. Hun har perfekt bakgrunn, har stor arbeidskapasitet og gjen­nomføringsevne, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

-Jeg har hatt en fin tid i SpareBank1 Kapitalforvaltning og fått være med på en utrolig spennende reise. Dette var imidlertid en utfordring jeg ikke kunne si nei til, der jeg både får brukt det jeg kan godt og kan lære meg noe nytt. Jeg gleder jeg meg veldig til å bli en del av Coop Midt-Norge fra august av, sier Unni Haagenstad.

Coop Midt-Norge er landsdelens største handelsaktør med 139 butikker og 2800 ansatte fra Rana i nord til Røros i sør. I fjor hadde selskapet 8,4 milliarder kroner i omsetning.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW