torsdag, oktober 6, 2022
Hjemi - MalvikNy Rotarypresident

Ny Rotarypresident

Den 14. juni hadde den lokale Rotary-klubben i Malvik sitt medlemsmøte i møtelokalet på Vikhammer for å gjennomføre presidentskiftet.

Terje Krogset som hadde vært president overlot rotarykjede og klubbe til den nye presidenten Erlend Risvoll, for rotaryåret 2022/2023.

-Etter at landet fikk kontroll over pandemien har vi heldigvis kunnet drive klubben stort sett normalt det siste året med medlemsmøter, bedriftsbesøk og dugnader hver uke, sier past president Terje Krogset i en pressemelding.

Fra midten av 80-tallet har ungdomsutveksling vært et prioritert område for klubben, det vil si at de tar mot ungdom fra utlandet som tar et skoleår på videregående skole i vårt distrikt. Fra Malvik sender Rotary ungdom til andre land for ett skoleår der USA og Australia har vært mest populært.

-På grunn av pandemisituasjonen har dette vært vanskelig de siste årene. Men nå i 2022 vil vi på nytt rekruttere studenter for utreise høsten 2023. Aktuelle personer er de som starter på videregående nå i høst og som fyller 17 år i 2023. Er dette noe for deg så er det bare å ta kontakt med klubben, sier past president Terje Krogset.

På Malvik Rotary sine hjemmesider finner du ellers nyttige opplysninger.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW