torsdag, august 18, 2022
Hjemi - MalvikOrdførerens tur i dag

Ordførerens tur i dag

I dag, mandag 13.juni, kan du være med ordføreren og Trondheimsregionens Friluftsråd på tur.

Trondheimsregionens Friluftsråd har også i år utfordret ordførerne i regionen til å ta sine innbyggere med ut på tur.

«Ordførerens tur» er blant annet et bidrag for å fremme friluftsliv som en helsebringende, trivselskapende og miljøvennlig fritidsaktivitet, samt en ypperlig mulighet for å bli bedre kjent i eget og andre områder i regionen.

-Det at ordføreren årvisst gjennom 15 år har invitert innbyggerne på tur er et positivt signal om at de ønsker å tilrettelegge bedre og øke fokuset på friluftsliv og den helsefremmende aktivitet dette er, sier daglig leder i Trondheimsregionens Friluftsråd, Knut Erling Flataker.

Årets tur

Ordfører Trond Hoseth inviterer i år på tur fra Vikhammervollen med offisiell åpning av parkeringsplass med infotavle. Oppmøte og parkering på Vikhammervollen parkeringsplass ( Jervskogvegen ) kl. 18.00.

Deretter går turen inn til Vulusjøen, for en kaffekopp.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW