onsdag, november 30, 2022
HjemMalviknytt.noPolitiloggen: Vinglekjøring, E6-vandrer og fotballstøy

Politiloggen: Vinglekjøring, E6-vandrer og fotballstøy

Helgas politilogg viser at lovens håndhevere har hatt flere oppdrag i Malvik.

Fredag 13.mai

Politiet fikk inn melding klokka 16:11 om vinglete kjøring over i motgående kjørebane på FV 950 i Hommelvikområdet. Flere ringte inn om dette.

-Vi hadde en patrulje i området som fant den aktuelle bilen med fører ca klokken 16:38. Føreren ble sjekket med tanke på rus men alt var i orden. Vedkommende hadde en annen forklaring på hendelsene, forteller politioverbetjent Svein Erik Gjølmesli hos Politiet i Værnesregionen.

Lørdag 14.mai

Flere innringere melder om en person som går sørover i nordgående felt på E6 ved Stav. Mannen skal være kledt i t-skjorte.

-Vi sender en patrulje dit uten at de finner vedkommende forteller politioverbetjent Svein Erik Gjølmesli. Han legger til som en generell kommentar at det er 90 km/t-sone i området og å ferdes der til fots er ikke greit.

Søndag 15.mai

Politiet får melding via AMK klokken 20:14 om et voldsomt bråk ved Saksvik skole. AMK operatøren høre det er mye støy fra området via telefonen til innringer.

-Da vår patrulje ankommer stedet pågår en fotballkamp mellom et noen gutter og jenter og at det ikke er unormalt mye støy der. Det blir ingen reaksjoner fra vår side, forteller politioverbetjent Svein Erik Gjølmesli til Malviknytt.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW