torsdag, august 18, 2022
HjemPressemeldingerMalviking ny direktør i fylkeskommunen

Malviking ny direktør i fylkeskommunen

Pressemelding: Knut Eirik Ballestad (58) som er bosatt i Malvik, er ansatt som organisasjonsdirektør i Trøndelag fylkeskommune. Han kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i renovasjons og gjenvinningsetaten i Oslo kommune.

– Jeg er svært fornøyd med at Knut Eirik Ballestad har takket ja til å bli med på laget. Knut Eirik har lang erfaring fra topplederstillinger i virksomheter med viktige samfunnsoppdrag, og har jobbet mye med organisasjonsutvikling og kulturbygging. Han har erfaring og ambisjoner som er viktig når vi skal fortsette å skape historie i Trøndelag , sier fylkesdirektør Carl-Jakob Midttun.

Før Oslo kommune var Ballestad daglig leder i Trondheim Renholdsverk hvor han var ansatt mellom 2010 og 2018. Mellom 1987 og 2010 hadde han ulike lederstillinger i Forsvaret. Blant annet som oberstløytnant og avdelingssjef i Forsvarets logistikkorganisasjon, planstabssjef ved landskommando Sør-Norge og sjef for ISAF-hovedkvarteret sitt operasjonssenter i Kabul.

Han er utdannet ved Befalsskolen for Hærens sanitet, Hærens Krigsskole Linderud, Forsvarets Stabsskole 1 og har  etterutdanning både fra Forsvaret og sivile høyskoler innen økonomi og ledelsesfag.

Ballestad starter i sin nye stilling senest 1. september.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW