lørdag, mai 28, 2022
HjemSportPolitiet: Trafikktrøbbel

Politiet: Trafikktrøbbel

Politiet i Værnesregioen opplyser til Malviknytt at det her vært noen trafikkrelaterte oppdrag i Malvik det siste døgnet.

UP la seg på hjul

-Torsdag kveld kom det inn melding om en bil med tilhenger som kjørte fort, vinglet og gjorde noen hasardiøse forbikjøringer på E6 i Malvik, på tur nordover, forteller fungerende politistasjonssjef ved Stjørdal politistasjon, Arne Henrik Ulvin.

-En UP-patrulje ble vitne til høy hastighet og flere farlige forbikjøringer, sier han og det lyktes politiet å stoppe bilen på E14.

Sjåføren av bilen, en mann i 30-årene, bosatt i Trondheim, ble avhørt på stedet og Ulvin sier han erkjente den uansvarlige kjøringa, og førerkortet ble beslaglagt.

Tungtransport pungterte

En Litauisk trailer som hadde punktert i Hommelvikområdet ble stanset på Vikhammer ca klokka 02.00 natt til fredag.

-Det var ett av dekken på tilhengeren som hadde punktert. Den stod ikke trafikkfarlig til i nærheten av krysset Malvikvegen og Vikhammerdalen, forteller Arne Henrik Ulvin.

Politiet rekvirerte en tungberger som skulle taue traileren til destinasjonen som var IKEA på Leangen.

Promillekontroll

Politiet har også hatt en promillekontroll på Viksletta på Vikhammer i løpet av natta. Lovens voktere tok oppstilling mellom klokka 03.00 og 04.00 uten at det ble gitt noen form for reaksjoner til de kontrollerte.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW