mandag, september 26, 2022
HjemPressemeldingerBillettnyhet fra AtB

Billettnyhet fra AtB

Pressemelding: Tre timers varighet på enkeltbillettene.
Fra mandag 16. mai utvider AtB gyldighetstiden for enkeltbilletter i billettsone A fra 90 minutter til tre timer! Dette gjelder alle hverdager etter klokken 18, i tillegg til hele lørdag, søndag og helligdager.
– Vi er glade for å ha fått på plass denne billettløsning som gjør det enda enklere å reise kollektivt til handel og fritidsaktiviteter. Med en gyldighet på tre timer, kan du rekke å reise både til og fra på samme billett, sier Grethe Opsal, direktør for marked og kommunikasjon, i AtB.
Gyldig og aktiv billett før ombordstigning
Billetten må være kjøpt og aktiv før du går om bord. Det gjør ingenting om gyldighetstiden går ut i løpet av turen, så lenge den er gyldig når du går på.
Enkeltbilletter får du kjøpt via appen AtB eller AtB Mobillett, SMS, om bord, klippekort med t:kort, på billettautomater eller på utsalgssteder.
Gjelder i billettsone A
Løsningen finansieres gjennom bompengeforliket som Miljøpakken har inngått med staten, hvor 500 millioner kroner skal fordeles over ti år frem til 2030 til et billigere kollektivtilbud.
Billettsone A omfatter kommunene Stjørdal, Malvik, Trondheim, Melhus og deler av Skaun og kundene kan reise med samme billett både på buss, fleksibel transport, tog og trikk.
– Om reisen starter eller slutter utenfor billettsone A, må du huske å kjøpe billett for riktige soner, sier Opsal.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW