lørdag, mai 28, 2022
HjemKulturTrang Fødsel til Sommerfest på Sveian

Trang Fødsel til Sommerfest på Sveian

Pressemelding: I dag annonseres det at Trang Fødsel kommer til Sommerfest på Sveian den 23. juli for å skape en deilig sommer- og festivalstemning.

-Vi er svært fornøyde med at vi har greid å få bandet til Sveian i sommer og gleder oss enormt mye til å oppleve dem, sier festivalgründer Magnus Teigseth Morken i en pressemelding.

Startskuddet for billettsalget gikk klokken 15:00 fredag og arrangøren oppfordrer publikum til å
være tidlig ute med å sikre seg en billett til årets festival, som i 2021 ble utsolgt.

To-delt festival

Årets festival får en liten endring med at arrangementet blir delt i to.

-Det inviteres til Familiedag på Sveian fra 12-14. Her vil det være aktiviteter, musikk og god stemning
som vil være rettet mot barn og unge, sier Magnus Teigseth Morken.

-Artister til dette arrangementet slippes også senere.

-På kveldstid vil den «tradisjonelle» Sommerfest på Sveian gjennomføres (fra 17:00-01:00), men denne gang blir det 18-års aldersgrense.

Det loves, som alltid, god sommerstemning og en trivelig atmosfære på Sveian med mange fantastiske band og artister. Flere artister vil bli annonsert fortløpende.

-Her kan vi love et godt mangfold både i alder og musikksjanger, sier Magnus Teigseth Morken i pressemeldingen.

Om Trang Fødsel

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.

Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste.

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister.

I begynnelsen av 2018 var han gjest i TV-programmet «Hver gang vi møtes», og resten av året har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener.

Trang fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av svaberg, solkrem og saltvann, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry. Sommeren blir bare ikke den samme.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW