mandag, august 8, 2022
HjemPressemeldingerArbeidet med Vikhammer barnehage er i gang

Arbeidet med Vikhammer barnehage er i gang

Pressemelding fra Malvik kommune: Vikhammer barnehage skal bygges ved Vikhammer Motell & Camping. Behovet for barnehageplasser i kommunen er økende, og Vikhammer barnehage skal erstatte Vikhammer Vestre barnehage, og gir en økt kapasitet i området.

Det forberedende arbeidet startet 1. april, og omfatter blant annet etablering av anleggsområde, sperringer og deretter etablering av brakkerigg.

Arbeidet er planlagt ferdigstilt våren 2023, og barnehagen skal ha en kapasitet på 104 plasser.

Følg prosjektet

Det er opprettet egen nettside for prosjektet, hvor informasjon og fremgang oppdateres jevnlig der alle kan melde seg på nyhetsbrev. Det blir også mulig å følge arbeidet på byggeplassen gjennom webkamera så snart det er på plass. Kamera monteres i løpet av juni.

Nettsiden til prosjektet finner du her. (Ekstern lenke)

– Det er et stort behov for barnehageplasser på Vikhammer, og endelig kan vi starte arbeidet på Vikhammer, sier prosjektleder Wolfram Pretzsch.

– Barnehagen tilrettelegges for barn med spesielle behov, og skal ha en kapasitet på 104 plasser, og er planlagt ferdigstilt våren 2023.

Henvendelser

Ved spørsmål, klager, innspill eller ønske å komme i kontakt med prosjektet er det oppfordrer kommunen til å bruke kontaktskjema på nettsiden, under fanen Kontakt. Her ligger et eget kontaktskjema. Henvendelser blir besvart av prosjektledelsen ved Malvik kommune.
Vi besvarer henvendelser fortløpende, med svar senest i løpet av 14 dager.

– Vi publiserer informasjon fortløpende på nettsiden, og der kan alle som ønsker å følge prosjektet melde seg på nyhetsbrev som sendes på e-post, sier Pretzsch.

Øvrig informasjon

Vikhammer barnehage skal være en grønn barnehage, med kjøkkenhage, der ansatte og barn kan dyrke frukt og grønnsaker for eget bruk. Barnehagen er plassert sentralt på Vikhammer, bygges over to plan og bygningsmassen har et areal på om lag 640 kvadratmeter.

Det er absolutt behov for ny barnehage, og sammen med Consto håper vi å være ferdige i løpet av våren 2023, sier Pretzsch.

Anleggsområdet. Foto: Malvik kommune

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW