lørdag, juni 25, 2022
HjemMalviknytt.noLokalavisa styrker staben

Lokalavisa styrker staben

Det har snart gått sju år siden nettavisa Malviknytt.no så dagens lys, i juni 2015.

Siden den gang har Malviknytt.no blitt den eneste lokalavisa som rendyrker det som skjer i Malvik, helt uten innslag fra nabokommunenes tettsteder, med en kortreist redaksjonen lokalt plassert i den gamle jernbanestasjonen i Hommelvik sentrum.

Nå er redaksjonen styrket med to nye medarbeidere.

-Vi har i lengre tid søkt etter frilansere og medarbeidere. Nå har vi endelig kommet i mål med dette og har nå to nye journalister med på laget.

-Nå skal vi lage en enda bedre og oppdatert lokalavis for våre lesere, sier redaktør Finn O. Fosmo. Det vil merkes, sier han.

-Verden, og vi med den, har vært igjennom en pandemi siden vi innførte abonnement i 2020. I tillegg ble kona mi Eva, som også var medarbeider i avisa, syk og døde, dette har selvsagt satt sitt preg på arbeid og engasjementet, sier Finn.

-Nå skal vi satse videre og målet er mer og bedre innhold, vi går også for noen nye og bedre tekniske løsninger etter hvert. Og vi kommer nok med noen nyvinninger på ulike plattformer fremover. Alt dette gleder vi oss til, sier redaktøren.

Allroundskribenter

Det er for så vidt ikke noen nye fjes det er snakk om, da begge har vært tilknyttet redaksjonen en stund.

Linda Tetlimo har levert stoff til lokalavisa siden i februar og har siktet seg inn på glad-saker og kulturområdet. Hun ønsker å skrive om alt det positive som skjer i kommunen.

-Jeg føler vel at det har vært veldig mye negativt de to siste årene med pandemi og restriksjoner. Nå vil jeg bidra til å løfte fram folk, privatpersoner, bedrifter, lag og foreninger, sier hun. Jeg tror at positivitet sprer positivitet, forteller 32 åringen.

-Jeg gleder meg til å bli kjent i kommunen og lokalsamfunnet. Har du et tips, nøl ikke med å ta kontakt, sier Linda.

Hun kan treffes på tlf 451 03 008 eller e-post: linda@malviknytt.no

Runar Kjøsen var innom som ferievikar i fjor sommer. Han er en allround nyhetsjeger men har også blikk for de gode historiene.

-Jeg har et godt nettverk i Malvik, men vil gjerne bli kjent med nye folk som har noe på hjertet eller tips til lokalavisa. Malvik dekkes jo i dag av mange redaksjoner, men kun Malviknytt har all sin oppmerksomhet på det som skjer her i kommunen. Derfor tar vi i mot tips om smått og stort, sier Runar.

Den musikk, motor og fiskeinteresserte journalisten, treffer du på e-post: runar@malviknytt.no eller på tlf 957 31 969. (trykk for å ringe)

Finn O. Fosmo skal i tillegg til å være daglig leder og redaktør, fortsatt ha en aktiv rolle som skribent, med hovedfokus på næringsliv, offentlig forvaltning og lokal politikk.

– Malvik er jo en kommune i vekst på flere områder og det er mye som skjer innenfor det offentlige og som våre lokalpolitikere skal forholde seg til. Malviknytt skal formidle det som skjer i kommunen og innenfor offentlig forvaltning på en nøytral og upartisk måte, sier han.

-Jeg synes jo alt som skjer i Malvik er av interesse, men så er det en gang slik at vi som har kommet i midten av femtiårene også kun har 24 timer i døgnet, så det er ikke alt jeg rekker, selv om jeg så gjerne vil, sier han.

I tillegg til daglig drift og dekking av nyheter skal Finn jobbe med nye plattformer og prosjekter som lokalavisa skal i gang med i løpet av året.

-Hva det blir får være en liten hemmelighet en stund til, svarer han kryptisk.

Har du tips og innspill om stort og smått, kan du kontakte Finn på e-post: finn@malviknytt.no eller tlf 941 88 305. (trykk for å ringe)

Annonsemarked

Geir Halstadtrø har ansvaret for salg av annonser og annen markedsføring i Malviknytt. Han kom til Malviknytt i september 2021 fra en lignende stilling i Gule Sider og før det fra Adresseavisen. 

I jobben for lokalavisa har han møtt mange nye og gamle kunder.

-Jeg er glad i å møte folk og bidra til å finne gode og effektive løsninger for bedriftenes annonse- og markedsføringsbehov.

-Så er det noe du lurer på om annonsering, hva vi kan hjelpe med, og hva det koster. Nøl ikke, ta kontakt, sier Geir som du treffer på e-post: geir@malviknytt.no, eller tlf 909 47 606. (trykk for å ringe)

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW