lørdag, juni 25, 2022
HjemKulturLoppemarked: Ikke for sent å dra på skattejakt

Loppemarked: Ikke for sent å dra på skattejakt

Endelig var det igjen klart for loppemarked i Malvik. Etter to uforutsigbare år, arrangerer musikantene ved Vikhamar og Saksvik skolekorps loppemarked i Ytre Malvik Samfunnshus i helga.

Når man entrer salen i samfunnshuset, kan man fort bli litt overveldet. Det er masse ting og tang overalt, akkurat slik som et loppemarked skal være. Arrangørene har vært dyktige; både til å organisere og kategorisere loppene.

Det meste til de fleste
Om man er kvinne, mann eller barn, så har loppemarkedet noe å tilby de fleste. Det er alt fra nostalgiske kofferter til merkeklær som Michael Kors, Skogstad og Nike. Går man mot scenen får man øye på instrumenter, skiutstyr, sko og skøyter. I den andre enden av salen, er lekene samlet. Et digert dukkehus og ponnyslott kan man få kjøpt også. Ellers er det mye nips og naps som serviser, pyntegjenstander og massevis av bøker.
(Saken fortsetter under bildene)

Et stort dukkehus Foto: Linda Tetlimo
Mathilde (7) er veldig glad i å dra på loppemarked. Hennes beste funn i helga var en liten dukke og en gave til søsteren sin. Foto: Linda Tetlimo
Et paradis for bokelskere Foto: Linda Tetlimo

Kaffepause
Hvis man vil ta en pause eller slappe av etter handlingen, så kan man få kjøpt deilige kaker, brus, pølse med brød, kaffe og pizzasnurrer. Har man lyst til å handle videre etter kaffepausen, er sannsynligheten stor for at det har kommet noe nytt på bordene. For de som jobber der, legger stadig frem nye varer etter hvert som det blir plass.
(Saken fortsetter under bildet)

Mathias Silfverhielm og Emilie Sørmeland fant seg bekledning til kveldens DDE konsert i Trondheim spektrum Foto: Eva Marie SandnesÅ handle brukt er både bra for miljøet og for lommeboka, men også en god inntektskilde for skolekorpset.

Åpningstid: Søndag 27.mars 11-16

Se mange bilder fra loppemarkedet her:

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW