onsdag, august 17, 2022
HjemPressemeldingerLeif Krogstad hedret med Paul Harris Fellow

Leif Krogstad hedret med Paul Harris Fellow

Pressemelding fra Malvik Rotary Klubb: Tildeling av Paul Harris Fellow til Leif Krogstad: Paul Harris er en utmerkelse eller æresbevisning som ble opprettet av Rotary Internasjonal i 1957 for å hedre rotarianere og ikke rotarianere for deres virke i Rotary, eller for sitt samfunnsnyttige arbeid.

Tirsdag 22. mars hadde Malvik Rotary Klubb møte med festlig samvær i sitt møtelokale i Stasjonsvegen på Vikhammer der medlemmer med ledsagere og gjester var til stede.

Under møtet ble Leif som er medlem i Malvik Rotary Klubb hedret for sin lange og tro innsats i Rotary og lokalsamfunnet ellers.

Leif voks opp på Lade i Trondheim i nærheten av der det tidligere var en flyplass. Det er vel derfor ikke vanskelig å forstå at han tidlig fikk interesse for fly og biler og han har vært en aktiv flyger inntil for få år siden. Han startet også opp med kjøp av salg av biler som 19-åring i 1960, noe som har utviklet seg til bilforretninger fra Støren i sør til Levanger i nord.

Senere flyttet han til Nardo og deretter til Vikhammer i Malvik

Ellers dyrker han sine fritidsinteresser innen jakt, sportsfiske og friluftsliv spesielt i Selbutraktene og ute i Sula og på sin hytte på Oppdal. Han har vært og er fremdeles bevist på å holde seg i god fysisk form.

De som skal få tildelt denne utmerkelsen, skal ha det for sitt virke i Rotary eller for sitt samfunnsgagnlige arbeid. I Leif Krogstad sitt tilfelle, gjelder begge grunnene, sa presidenten i Malvik Rotary Terje Krogset.

Presidenten nevnte ei lang rekke med aktiviteter og engasjement Leif har stått bak.

For det første har Leif vært en aktiv rotarianer siden han først ble medlem i Nidarvoll Rotary Klubb i 1991 for så å bli medlem i Malvik Rotary Klubb i 2011. I Malvik Rotary har han blant annet vært sekretær in 2013/14 og president i 2014/15. Leif har vært et aktivt medlem i prosjektkomiteen og ikke minst i fest- og arrangementskomiteen.

I prosjektkomiteen har han i flere år bidratt aktivt i dugnadsarbeidet som klubben har nedlagt ved Mariakirken Minnealter i Mostadmarka der vi senest i 2020 fikk på plass et solid bord med tilhørende benker som Leif står bak

Leif er en meget sosial person som har gitt mange flotte bidrag til de festligheter og arrangementer som klubben gjennomfører.

Leif har også bidratt til at vi har hatt mange flotte program på våre ukentlige klubbkvelder.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW