lørdag, november 26, 2022
HjemNyheterFestkveld "Vårt Hommelvik"

Festkveld «Vårt Hommelvik»

Gjennom to inspirerende timer skal Barne- og familietjenesten i Malvik lose foreldrene ved Hommelvik skole gjennom foredraget «Vårt Hommelvik».

-Der vil vi utforske hvordan alle ønsker at vårt Hommelvik skal være. Spesielt med tanke på hvordan vi ønsker at barna våre skal ha det i Hommelvik, og hvordan vi alle kan bidra til at Hommelvik blir et godt sted å vokse opp, og være, sier Marie Krutvik, i FAU ved Hommelvik skole.

Det hele foregår mandag den 21. mars klokken 18.00 og alle foreldre ved Hommelvik skole er invitert til en festkveld på Bruket kulturhus.

Det blir mulig å kjøpe både kaffe og kake. Gratis inngang.

-Vi håper så mange som mulig benytter anledningen til å få med seg en inspirerende, sosial og ikke minst, hyggelig kveld, sier Marie Krutvik.

Foredragsholdere:

Psykologspesialist Hans Andreas Gangaas Knutsen. 

Hans Andreas er ny kommunepsykolog i Malvik. Han har 10 år som psykolog i Trondheim kommune bak seg og er opptatt av å ikke bare gjøre psyke barn og unge friske, men også å se til at barn vokser opp i gode støttende miljøer og forblir friske og utvikler seg godt. Han er ikke redd for å stikke nesa ut og har et eget program på Trønder TV og på Litteraturhuset kalt «Når ulven kommer» hvor han og en kollega snakker om psykisk helse. Han gleder seg til å møte dere foreldre på Hommelvik barneskole og har lyst å snakke om hvordan vi sammen kan lage gode oppvekstmiljø får våre barn.

Helsesykepleier Mari Mauseth Log. 

Mari er helsesykepleier på Hommelvik skole. Ved å fysisk jobbe på skolen er hun jo blitt en del av den, men er organisert i Barne- og familietjenesten. Hun har etter tre år her blitt svært glad i Hommelvik og spesielt barna som bor her. Hun er engasjert i hvordan barna har det med seg selv, med venner, på skolen, i fritid og i familien sin. 


Miljøveileder Cecilie Kollsete.

Cecilie er familieterapeut i barne-og familietjenesten i Malvik. Hun er også kommunens barne-og ungdomslos. En barne-og ungdomslos kan være til hjelp for elever, skole og foreldre når skolen er blitt et vanskelig sted å være. Cecilie er opptatt av å gi elever en stemme i saker som angår dem. Ellers er hun overbevist om at vi er sterkere når vi står sammen, både i gode tider og når hverdagen slår lufta ut av oss. 

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW