onsdag, november 30, 2022
HjemKulturEndelig! - Ærta-Bærta og den mystiske skatten

Endelig! – Ærta-Bærta og den mystiske skatten

I Malvik blandakor er forberedelsene til Ærta Bærta 2022 godt i gang. – Merk av helga 19. – 20. mars i kalenderen. Da inviterer koret til nye og spennende musikalske eventyr for store og små. 

Malvik blandakor ønsker både nye og trofaste publikummere velkommen til årets Ærta Bærta- forestilling i Ytre Malvik Samfunnshus på Vikhammer. Dette er det 22. året koret arrangerer det som har blitt en svært populær barneforestilling. 

– Vi var i startgropa med ny forestilling lenge, og er endelig godt i gang med øvelsene til årets forestilling. Vi har god tro på at vi nå kan få lov til å glede små og store med en familieforestilling full av sanger som fenger både barn og voksne, sier Evy Opdal Bekken i Malvik Blandakor.  

Den mystiske skatten! 

Årets forestilling har fått tittelen “Ærta-Bærta og den mystiske skatten». 

– Tradisjon tro er det også i år en ny spennende historie som går som en rød tråd gjennom forestillingen. Her vil dere få møte nye hovedpersoner, nye mysterier og både gamle og nye barnesanger som vi arrangerer, dramatiserer og danser til, sier Bekken.  

Innholdet er hemmelig, men koret kan love både sjørøvere, skattejakt og morsomme dyr og figurer på scenen. 

– En god barneforestilling stiller krav til oss på scenen og derfor har vi også i år hyret Ingunn Granli som regissør. Koreografien blir laget at korets egne medlemmer med Anne Birgitte Belboe i spissen. 

Ærta Bærta-orkesteret er den samme fantastiske gjengen som har spilt med koret i “alle år”: Bård Hestnes, Elisabeth Nilssen, Svein Væren og Bjarne Norum. Ide og manus er som vanlig Ærta Bærta-komiteens ansvar.  

– Vår sprell ferske dirigent, Ingrid Eggen, leder hele forestillingen. Vi gleder oss!, avslutter Bekken. 

Billettsalget er i gang. Følg med på korets Facebook-side for nærmere informasjon. 

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW