onsdag, november 30, 2022
HjemPressemeldingerPolitiet etterlyser savnet mann i 30-årene fra Trondheim

Politiet etterlyser savnet mann i 30-årene fra Trondheim

I samråd med nærmeste pårørende, etterlyser politiet 37 år gamle Kent Arild Pettersen fra Trondheim. 

Siste sikre observasjon av Pettersen ble gjort på et utested i Trondheim sentrum natt til lørdag 19. februar, rundt midnatt. Foreløpige undersøkelser gir grunn til å tro at den savnede har vært innom flere utesteder i Trondheim sentrum natt til lørdag. Personen ble meldt savnet til politiet mandag kveld. 

Den savnede beskrives som ca. 175 centimeter høy, godt trent, har flere tatoveringer og er hårløs på hodet. Den aktuelle kvelden skal han ha vært kledd i mørkeblå genser, mørkeblå jakke med hvit krage, dongeribukse og sneakers. 

Politiet gjennomfører nå flere avhør og gjennomgår elektroniske spor, og ønsker samtidig tips fra publikum i saken. Mannen ble meldt savnet til politiet mandag kveld. 

Om du har observert den savnede eller har andre observasjoner som kan tenkes å være relevante, ta kontakt med Trøndelag politidistrikt via nettsiden tips.politiet/trøndelag eller via telefon 73489400. 

Politiet har sikret aktuell videoovervåkning fra flere steder i Trondheim sentrum, men ønsker i tillegg at alle som har videoovervåkning i midtbyen fra kl. 21.00 fredag kveld, til kl. 16.00 lørdag ettermiddag, sikrer dette og tar kontakt med politiet.  

Det foreligger foreløpig ingen konkrete holdepunkter om at det har skjedd noe kriminelt i saken, ogpolitiet holder flere hypoteser åpne. Saken er per nå kodet som en undersøkelsessak og politiet har ingen flere opplysninger å melde i saken. 

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW