torsdag, august 18, 2022
HjemMalviknytt.noLinda lager gladsaker i lokalavisa

Linda lager gladsaker i lokalavisa

Linda Tetlimo er et nytt navn og ansikt for leserne av Malviknytt. Mosvikingen har gjort malviking av seg og har nå begynt å skrive litt for lokalavisa.

Linda (32) har mye erfaring som skribent etter at hun de to siste årene har skrevet julebrev fra selveste julenissen. I fjor ble det nesten 600 brev skrevet på bestilling. I 2019 ga hun ut en selvbiografi, «Dragen i meg».

Skriver eventyr

Linda har tidligere reist rundt i landet og samlet nye folkeeventyr som en slags moderne utgave av Asbjørnsen og Moe. Nå jobber hun med en bokserie på sju bøker, alle med nye eventyr for store og små.

-Det blir en lett blanding av ting jeg har opplevd og hørt om på reisene mine rundt om i landet. Meningen er at historiene skal fenge barn, men at også voksne skal ha glede av å lese det jeg skriver, sier hun.

Glad i gladsaker

Linda ønsker å skrive om alt det positive som skjer i kommunen.

-Jeg føler vel at det har vært veldig mye negativt de to siste årene med pandemi og restriksjoner.

-Nå vil jeg bidra til å løfte fram folk, privatpersoner, bedrifter, lag og foreninger, sier hun.

-Jeg tror at positivitet sprer positivitet, forteller 32 åringen.

Tips Linda

Linda flyttet til Malvik før jul i fjor og synes det er fint å bo her.

-Jeg gleder meg til å bli kjent i kommunen og lokalsamfunnet. Har du et tips, nøl ikke med å ta kontakt, sier Linda.

Hun kan treffes på tlf 451 03 008 eller e-post: linda@malviknytt.no

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW