lørdag, mai 28, 2022
HjemMalviknytt.noEva Lundemo Fosmo til minne

Eva Lundemo Fosmo til minne

Det var med stor sorg jeg mottok budskapet om at du nå har sovnet inn, Eva. Samtidig som det etter alle de tøffe kampene du har kjempet mot kreften, nå er fortjent at du skal få hvile. For du har jammen kjempet til siste slutt, samtidig som du også har gjort det med en åpenhet hele vegen, som det ikke er så mange som hadde maktet, på den måten du har. Men nettopp åpenhet var et av dine viktigste kjennetegn, og det var noe du jobbet for i veldig mange saker. 

Det er ikke så mange som kanskje forstår hvor mange arbeidstimer du faktisk la ned i ditt engasjement for Malvik. Utallige timer gikk med til lesing av saksdokumenter og forberedelse til saker. For er det en ting som er sikkert, så er det at du alltid var grundig og godt forberedt. Og du sto for de løsningene som du mente var best for innbyggerne, selv om forslagene ikke alltid fikk flertall.

Du var av den handlekraftige sorten, som fikk ting gjort. Du bretta opp ermene og satte i gang, enten det var oppvask på grendahuset, matlaging, budsjettarbeid eller tøffe diskusjoner. Det var utrolig hvor mye latter du kunne få ut av en kjedelig og tung politisk sak, når vi jobbet sammen. Vi var et veldig samkjørt to-spann i opposisjon i Malvik, som fordelte arbeidsoppgaver og saker som vi skulle jobbe med. Klart vi kunne være uenig i saker også, men det respekterte du og var alltid konstruktiv for å finne løsninger. Jeg har heller aldri opplevd noen andre som rett og slett kunne kose seg på den måten du gjorde, når du satt med Excel-ark og hadde masse arbeid foran deg. 

Kjære Eva, takk for alle de gode møtene, diskusjonene og samtalene vi har hatt gjennom årene. Jeg er veldig takknemlig for at jeg ble kjent med deg og fikk samarbeide med deg i mange år. Du ga alltid av deg selv, og derfor blir tomrommet ekstra stort. Den herlige humoren og ståpåviljen din tar jeg med meg videre som et kjært minne.

Min dypeste medfølelse går til Evas familie, som har mistet en raus, omsorgsfull og engasjert kone, mor, bonusmor og datter.

Alt for kort ble tiden, hvil i fred, Eva.

Lill Harriet Sandaune

Leder Malvik FrP

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW