lørdag, november 26, 2022
HjemMalviknytt.noLuke 23: Hvor er Nissemor?

Luke 23: Hvor er Nissemor?

Det er lille julaften og Nissemor fortsetter sin leting etter Nissefar rundt om i Malvik.

Hvor kan han være? På ferden sender hun oss selfies fra stedene hun oppsøker for å få høre hvor hun er. I går var hun ved Ytre Malvik Samfunnshus. Det visste John Erik Forbord fra Stjørdal, som med det får en Cirkle K kopp og 3-pk ferske boller. Gratulerer!

Ser du hvor Nissemor er i dag?

(Se på bildet, fyll ut skjema og send inn for å bli med)

Nissemor har fått et tips om å se etter Nissefar på steder der det kan være mye folk. Ser du hvor Nissemor er og leter i dag? Send inn ditt svar og bli med i trekning av en Circle K – kopp, med avtale om så mye varm drikke du vil, ut 2022.

Konkurransen er avsluttet.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW