mandag, august 8, 2022
HjemMalviknytt.noLuke 22: Ser du hvor Nissemor er?

Luke 22: Ser du hvor Nissemor er?

Julaften kommer fort nå, men Nissemor aner fremdeles ikke hvor Nissefar har blitt av etter rundturen før jul i fjor.

Høyt og lavt leter hun uten nevneverdig hell, så langt.

I går var hun ved Vikhammer Stasjon for å se om han hadde tenkt å reise med toget, men han var ikke der heller. Av alle som hadde gjettet riktig har vi trukket ut Tove Sollihaug i Hommelvik som vinner. Hun får en Circle K-kopp og 3-pk ferske boller. Gratulerer.

Hvor er Nissemor?

(Se bildet, fyll ut skjema og send inn for å delta i konkurransen. (Avsluttes ved midnatt)

Nissemor har fått et tips om å se etter Nissefar på steder der det kan være mye folk. Ser du hvor Nissemor er og leter i dag? Send inn ditt svar og bli med i trekning av en Circle K – kopp, med avtale om så mye varm drikke du vil, ut 2022.

Konkurransen er avsluttet.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW