torsdag, august 18, 2022
HjemPressemeldingerBer om tips etter funn av død kvinne

Ber om tips etter funn av død kvinne

Pressemelding: Politiet ber om tips etter funn av død kvinne i Nedre Leirfoss 29.11.21

Politiet mottok melding om at det var funnet en død person i Nidelva ved Nedre Leirfoss kl. 12.30, mandag 29 november. Avdøde er foreløpig ikke identifisert.

Trøndelag politidistrikt ber om at alle som befant seg i området Nedre Leirfossen i Trondheim, i tidsrommet fra kl. 00.00 til kl. 12.30 mandag 29. november, melder seg for politiet.

Politiet ønsker også tips om alle hendelser i området og observasjoner av biler som har kjørt inn og ut av området fra 28.11.21 kl 18.00 og frem til 29.11.21 kl 12.30.

Politiet ønsker informasjon om eventuelle kamera som dekker området rundt Nedre Leirfoss; veien inn og ut fra Nedre Leirfoss eller bassengene på hver side av dammen.

Politiet ønsker tips som kan identifisere avdøde og har følgende signalement:

Kvinne, ca 184 cm høy, normal kroppsbygning, lys i huden, blondt halvlangt hår og brune/grønne øyne. Avdøde har en tatovering på innsiden av venstre håndledd. Politiet tolker det som står der til «Phoenix» eller noe lignende.

-Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke utelukke at avdøde kan være utsatt for noe kriminelt og jobber ut fra flere hypoteser. Vi vet at mange går på tur i dette området og håper å få tips, sier etterforskningsleder Eivind Guldseth.

De som har tips i saken bes kontakte politiet via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73489400.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW