onsdag, november 30, 2022
HjemKulturAmazing kirkekonsert

Amazing kirkekonsert

Ingvar Tøndel

Cappella og Hell Blues Kor’s kirkekonsert Amazing Grace, ble en fin opplevelse både for korene og publikum.

Søndag ettermiddag strømmet publikum til, og en nærmest fullsatt Hommelvik kirke fikk smakebiter fra mange forskjellige sangsjangre. Med ypperlig hjelp av pianist Sven-Kristian Bakken fikk dirigent Marit Ørsjødal Gjeset lokket gode felles sanger og solistprestasjoner ut av sine sangere. Hun er for tiden dirigent for begge korene og hadde i samarbeid med dem satt opp et variert program. Både afrikanske, latinske, engelske og norske sanger ble fremført, der «Stjerna vår», skrevet av Bernt Ravlum, var Cappellas sluttnummer. Hell Blues kor’s del var noe mer over mot blues og jazz, med flere flotte solistinnslag.

Publikum var med, og responsen etter de forskjellige innslagene viste at det falt i smak. Dirigent og pianist fikk sin velfortjente takk fra Cappellas leder Astrid Eggen, takken gikk også til Hell Blues kor sin leder Helga Forbord og konferansier Liv Aksnes.

Avslutningen med sangen Amazing Grace der korene sto spredt i kirka i samsang med sitt publikum var en stemningsfull slutt på konserten.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW