onsdag, september 28, 2022
HjemPressemeldingerHun er ny leder i Malvik Høyre

Hun er ny leder i Malvik Høyre

Pressemelding: Hanne Lundemo Bakken er 20 år, og nyvalgt leder i Malvik Høyre.

Etter at Halvard Dahle meddelte valgkomiteen i Malvik Høyre at han ikke tok gjenvalg som leder, innstilte valgkomiteen på at Hanne Lundemo Bakken skulle bli ny leder i Malvik Høyre. Årsmøtet ble avholdt den 17. november, og der ble Hanne enstemmig valgt.

Setter pris på tilliten

Hanne setter veldig pris på den tilliten Malvik Høyre har vist henne, og ser frem til å gjøre det hun kan for å bidra til at organisasjonen kan fortsette den gode utviklingen og tilveksten den har hatt den senere tiden. For henne er det viktig at det å delta i politikk, det skal være gøy.

Hanne meldte seg inn i Malvik Unge Høyre i 2013, og har vært aktiv siden da. Hun har vært leder i Malvik unge Høyre og i det siste året har hun vært nestleder i Malvik Høyre. Hun er vara til kommunestyret, utvalg for oppvekst og kultur, helse og velferd og vara i i både samarbeidsutvalget ved Planeringen barnehage og Solstrand barnehage.

Alle skal bli hørt

Grunnen til at Hanne ble med i politikken, er i følge henne selv fordi hun ønsket å gjøre en forskjell. For henne er det viktig at alle sin stemme skal bli hørt – fordi alle og en, er like mye verd. 

Gjennom å vært med i politikken, har hun vært leder i Malvik unge Høyre og i det siste året har hun vært nestleder i Malvik Høyre. Begge disse vervene har hun syntes vært utrolig lærerike, og ikke minst spennende. Lærerikt har det også vært å deltatt i de ulike utvalgene, og ikke minst i kommunestyret.

Student

Ved siden å drive med politikk, går Hanne sitt andre år på Dronning Maud Minnes Høgskole. Der tar hun en bachelor i barnehagelærer, med vekt på natur og friluftsliv.

Hun trives utrolig godt med den utdanning. Det er en utdanning som har fått henne til å se annerledes på for eksempel på det med tidlig innsats. Dette er kunnskap hun ønsker å ta med meg inn i politikken. Tidligere har hun selv gått både i barnehage, på barneskole og ungdomsskole her i Malvik Kommune. Hvor hun senere gikk media og kommunikasjon på Charlottenlund videregående og hun studerte et år i Texas.

Endre kurs

Sammen med resten av lokalforeningen skal Hanne nå jobbe for å videreutvikle politikken, i tråd med samfunnsendringene.

Malvik Høyre vil endre den politiske kursen i kommunen vår og vårt mål ved valget i 2023, er i samarbeid med andre partier, å bli en del av det politiske flertallet i kommunen.

Nytt styre

Årsmøtet valgte nytt styre som nå består av følgende:

Leder: Hanne Lundemo Bakken
Nestleder: Sigurd Ringbakken
Styremedlemer:
Marthe Sydskjør
Astrid Eggen
Tor Skipperø

Gruppeleder kommunestyregruppa: Eva Lundemo Fosmo
Malvik Senior Høyre: Erling Magne Foss
Varamedlem: Rune Jonsdal 

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW