lørdag, november 26, 2022
HjemNyheterStarter Natteravn på Vikhammer

Starter Natteravn på Vikhammer

Ildsjelen Elisabeth Fjølstad fra Hommelvik, er en av de som nå tar initiativet til å få etablert en ordning for Natteravn på Vikhammer.

Møtes på barneskolen

Elisabeth forteller til Malviknytt at ideen kom i mai og at det nå er på tide å kaste seg ut i det.

-Jeg fikk en henvendelse om å bidra til å starte opp med natteravner på Vikhammer og vi opprettet ei facebookgruppe med navnet «Vi som ønsker Nattervan på Vihammer».

-Der ble responsen god, men så stoppet det litt opp.

Da syntes de det var på tide å ta i et tak.

-Nå har vi fått booket lokale og avholder oppstarts og informasjonsmøte tirsdag 2.november kl 19.00 på Vikhammer Skole, forteller hun.

Samarbeid

Da skal lederen for Hommelvik Natteravn, Elisabeth Fjølstad, lede møtet.

-Formålet med møtet er å få opprettet ett styre, slik at veien videre blir enklere for Natteravning sesongen 2022, sier hun.

Selv har hun holdt på med Natteravning i Hommelvik i tre år nå og har ett sterkt ønske om samarbeid mellom Hommelvik og Vikhammer under ulike arrangementer i fremtiden.

-Det er mye å ta tak i og få organisert. Det må knyttes kontakt og signeres en avtale med Tryg, slik at en får tilsendt klær og utstyr. Så må det organiseres en plass for oppmøte og lagring av klær og utstyr må også på plass.

Detaljert info om dette kommer på møtet.

-Er du nysgjerrig på hva en Natteravn er og hva man gjør, er alle hjertelig velkommen på møtet, sier Elisabeth Fjølstad til slutt. 

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW