søndag, november 27, 2022
HjemMeningerEt grovt overtramp

Et grovt overtramp

Stine Estenstad – varaordfører og leder av Melhus Høyre

Leserinnlegg av Stine Estenstad

Det er meget ufint av Arbeiderpartiet i Troms å så tvil om at Høyres stortingskandidat, Gimse fra Melhus, virkelig har hatt en samtale med en 13- årig gutt om fattigdom og rikdom.

Jeg var selv tilstede på stand denne dagen og overhørte samtalen, og at den omtalte 13- åringen først var innom Arbeiderpartiets stand er også bekreftet av en representant fra Arbeiderpartiet i Melhus.

Uten å undersøke sannhetsgehalten, sender nå Arbeiderpartiet i Troms leserinnlegg til ulike medier i Trønderlag hvor de antyder at Gimse lyver. Det er ufint å spre slike usanne rykter i Gimse`s hjembygd og fylke og påstå et historien er fiktiv, og på denne måten sverte henne.

Å komme med slike påstander uten å undersøke nærmere er uakseptabelt. Vi nærmer oss slutten av en spennende valgkamp, men det er ingen unnskyldning for å fremme usannheter  om personer man ikke kjenner.

Jeg forventer at Arbeiderpartiet i Troms vil beklage utspillet ovenfor Gimse og i de medier dette er publisert som et grovt overtramp.


Stine Estenstad
Varaordfører og leder av Melhus Høyre

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW