mandag, august 8, 2022
HjemPressemeldingerNå kan du framskynde andre vaksinedose

Nå kan du framskynde andre vaksinedose

Pressemelding: Malvik kommune mottar nesten 3 000 vaksinedoser i uke 34.

Malvik kommune mottar langt flere doser enn tidligere varslet i ukene fremover. Det betyr at du kan få andre dose tidligere enn timen du allerede har fått tildelt. Ny time bestiller du enkelt på helsenorge.no Du kan tidligst velge en ny time 4 uker etter første dose. Dette er anbefalt minimumstid mellom vaksiner ved kombinasjon av vaksiner. Bookingsystemet er lagt opp slik at det ikke er mulig å velge time tidligere enn fire uker etter at du fikk første dose.

Hvor kan jeg endre timen min?

For å flytte din time, logger du deg inn på helsenorge.no. Her velger du «Timeavtaler» og «Bestill time». Velg vaksinasjon og finn en ledig time som passer for deg.

Den gamle timen din blir automatisk avbestilt.

Får jeg Pfizer eller Moderna?

Mange som har fått første dose med Comirnaty (Pfizer) vil få andre dose med Spikevax (Moderna). Begge er likeverdige mRNA-vaksinersom som bygger på den samme teknologien. Å kombinere ulike koronavaksiner gir minst like god beskyttelse og medfører ingen større risiko for alvorlige bivirkninger, enn det å få vaksine fra samme produsent.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW