lørdag, mai 28, 2022
HjemNæringslivPopulær lokalbank tett på lokalsamfunnet

Populær lokalbank tett på lokalsamfunnet

Det har snart gått seks år siden Selbu Sparebank etablerte sitt kontor i Hommelvik. Kontoret drives sammen med kontoret banken har i Stjørdal.

-Vi har blitt godt mottatt og det er tydelig at innbyggerne ønsker en lokalbank i Hommelvik, sier avdelingsleder Line Moen Korstad.

Avdelingen i Stjørdal og Hommelvik har blitt så populær at banken i disse dager utvider med flere ansatte for å
møte den økende etterspørselen.

Selv om Malvik preges av boligbygging og unge i etableringsfasen har den lokale banken søkelys på alle typer kunder.

-Vi er opptatt av å ta vare på alle typer kunder, men opplever samtidig at de unge som skal inn i et boligmarked kommer til oss. Denne aldersgruppen har ofte behov for å ha noen å snakke med, få råd og veiledning i sin økonomiske hverdag. Da er vi som lokalbank tilgjengelig, både i Hommelvik og på Stjørdal hvor vi kan møte folk ansikt til ansikt, sier hun.

-I tillegg har vi også etablert ett kontor til i Malvik, på Vikhammer. Der kan kundene treffe rådgivere etter
avtale.

Bankverdenen har forandret seg

-Vi er opptatt av å ta vare på kundene i alle faser av livet. Spesielt er vi opptatt av å gi de unge en god start inn i voksenlivet. Derfor får disse når de fyller 18, 20 og 25 år ett tilbud om rådgivningssamtale.

-Da får vi mulighet til å bli godt kjent med dem og veilede dem tidlig.

-De fleste er veldig takknemlig for dette og det virker som om ungdommene tar til seg den informasjonen vi gir, sier Line Moen Korstad.

Tett på lokalsamfunnet

Et slagord som kan passe på Selbu Sparebank er nære og fleksibel. Og at banken er opptatt av de nære tingene i
lokalsamfunnet er det mange bevis på.

De har i løpet av det siste året gitt ut midler til lokal idrett og kultur. Nå ønsker de å gi noe som innbyggerne kan bruke og da har valget falt på kraftige tømmerbenker.

I samarbeid med Midtsand Vel er allerede en benk satt ut ved Lauvtjønna i Malvik. Nå skal en ny benk plasseres i området Sveberg og banken ønsker forslag om hvor denne skal stå.

-Vi har sett at flere og flere har vært utendørs og benyttet naturen og lokale turmuligheter under pandemien. Selv om en kanskje begynner å se enden av pandemien, så håper og tror vi at folk fremdeles vil benytte nærmiljøet.

Sveberg er ett av våre områder med mange turmuligheter og flott natur. Nå ønsker vi å gi bort enda benk til i området, og håper at dette blir godt mottatt sier Line Moen Korstad.

-Vi har invitert publikum til å stemme på hvor benken skal stå. Mange er engasjert, og vi har fått inn mange forslag allerede på hvor plasseringen av benken bør være.

Akkurat nå (i juni) er det plassering ved Stavsjøen som har fått flest stemmer. Avstemmingen varer til 15.august så det er fortsatt muligheter til å endre på dette.

(Artikkelen er først publisert i Malviknytts Sommermagasin 2021)

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW