mandag, august 8, 2022
HjemPressemeldingerFår 600 ekstra vaksinedoser

Får 600 ekstra vaksinedoser

Pressemelding fra Malvik kommune:?Malvik kommune får omtrent 600 ekstra vaksiner i uke 30 og oppfordrer innbyggere som har fått tilbud om vaksine til å svare på om de ønsker tilbudet

Kommende uke mottar Norge over 100 000 ekstra vaksinedoser. Disse dosene er forbeholdt dose en til innbyggere som ønsker å ta koronavaksinen.

Onsdag 21. juli fikk Malvik kommune beskjed om at vi mottar 600 ekstra vaksiner allerede i uke 30. Til sammen betyr dette at kommunen planlegger for å sette totalt 1 600 vaksinedoser i uke 30.

Kommunen er glad for å kunne tilby vaksine til flere innbyggere, og oppfordrer alle som får tilbud til å svare på om de ønsker tilbudet. Oppfordringen gjelder også ansatte i barnehage og skole.

– Det er ingen tvil om at dette krever en ekstra innsats fra helsepersonell og frivillige lokalt, og vi er imponert over hvordan folk bretter opp ermene og stiller opp! Vaksinering er jo per i dag det viktigste virkemidlet vi har for å kunne komme tilbake til «normalen», så vi krysser fingrene for at flest mulig møter opp og ikke utsetter timen. Dette slik at vi får brukt opp de tildelte dosene, sier kommunalsjef for helse og velferd, Tone Østvang.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW