mandag, august 8, 2022
HjemPressemeldingerViktig melding til alle reisende: unngå kø - husk innreiseregistrering

Viktig melding til alle reisende: unngå kø – husk innreiseregistrering

Pressemelding: Unngå kø – husk innreiseregistrering

Grunnet pandemien blir det fort lange køer på grenseovergangene våre i Trøndelag og på Værnes lufthavn. Politiet ser at flaskehalsen i all hovedsak er at folk ikke har fylt ut registreringsskjema for innreisende.

Alle som ankommer Norge, også om du er norsk statsborger, skal fylle ut et registreringsskjema for innreisende. Skjemaet er digitalt og skal fylles ut før man ankommer Norge.

-For å unngå kø, oppfordrer vi alle reisende om å sette seg inn i regelverket og fylle ut den digitale innreiseregistreringen på forhånd. Den blir kontrollert ved ankomst. Vi opplever at mange ikke er klar over dette og det skaper mye kø som kunne vært unngått, sier Kjell Bergland, stabssjef i Trøndelag politidistrikt.

-Også de som ikke skal i karantene må utfylle innreiseregistrering, sier Kjell Bergland, stabssjef i Trøndelag politidistrikt.

Videre skal alle personer (med få unntak) som ankommer Norge teste seg for Covid-19 ved grenseovergangsstedet i Norge. Dette gjelder også norske statsborgere.

Her er link til innreiseskjema (ligger på www.regjeringen.no)
Telefonnummer om man har spørsmål angående registreringen: + 47 33 41 28 70

Vi oppfordrer publikum til å tenke seg godt om før de legger ut på reise. Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til utlandet.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW