søndag, november 27, 2022
HjemMeningerFinnes det konkrete planer om midlertidig barnehage?

Finnes det konkrete planer om midlertidig barnehage?

Anders Frost (H)

Anders Frost (H), ønsker under neste kommunestyremøte, den  21. juni, å løfte det han opplever er en frustrasjonen blant mange småbarnsforeldre, da spesielt i Ytre Malvik og har sendt følgende til ordføreren:

-Vi har i den siste tiden både sett flere oppslag i Adresseavisen, samt gruppe på Facebook, av engasjerte småbarnsforeldre i Ytre Malvik som ikke får barnehageplass i sitt nærområde. Det er åpenbart at det har vært, og fortsatt er en stor mangel på barnehageplasser i Ytre Malvik.

Gjennom debatten har både ledige lokaler på Betania, og arealet på Malvikodden vært nevnt. Om dette er realistisk, og om kommunen har mulighet til å disponere disse lokalene har jeg ingen informasjon om. Jeg kjenner heller ikke til konkrete planer for midlertidig barnehage på noen av disse områdene, eller på noen andre lokaliteter i Ytre Malvik.

Det tar nok enda minst et par år før vi får på plass ny barnehage på Vikhammer, og så får vi bare håpe at denne dekker behovet.

-Jeg ønsker derfor å løfte frem denne saken, og vil derfor gjerne spørre ordføreren om følgende:  

  1. Har kommunen mulighet til å gi eller tilrettelegge for et bedre barnehagetilbud i Ytre Malvik, inntil vi har fått på plass den nye barnehagen på Vikhammer. Enten i kommunal eller privat regi?
  2. Finnes det noen konkrete planer for å etablere et midlertidig barnehagetilbud i Ytre Malvik, inntil vi får på plass ny barnehage?

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW