mandag, august 8, 2022
HjemMalviknytt.noSpeideraksjonen 2021

Speideraksjonen 2021

Hvert år arr angerer Norges Speiderforbund Speideraksjonen der speidere over hele landet bidrar på forskjellige måter for å hjelpe speidere i andre land.

Speiderne har utført tjenester for naboer og venner, samlet inn penger ved hjemmebesøk og nær butikker. Det er gjennom årene samlet inn betydelige beløp som speiderne sammen med Flyktningehjelpen har brukt til å gi barn og ungdom skolegang i flyktningeleirer forskjellige steder i verden.

-Vikhamar speidergruppe har deltatt i Speideraksjonen i mange år gjennom hjemmebesøk. Med den situasjonen vi har i dag med koronapandemien er ikke det noe vi vil gjennomføre og vi håper i stedet at vi kan få samlet inn midler ved bruk av digitale betalingstjenester sier Ingvar Tøndel, gruppeleder i Vikhamar speidergruppe.

-I hele april 2021 trår vi speidere til for barna og ungdommene i Mtendeli flyktningleir i Tanzania og innsamling til Speideraksjonen 2021. Pengene fra speidernes gode innsats går til Flyktninghjelpens utdanningsprosjekter for barn og unge på flukt i Tanzania. En del går til Norges speiderforbunds samarbeid med speiderforbund i Afrika, forteller han.

Støtte kan VPPSES eller bruk speideraksjonskonto: 8101 07 58424, og oppfordre til bidrag til det gode formålet via digitale medier. 

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW