søndag, august 14, 2022
HjemPressemeldinger«Åpen kirke» i Hommelvik

«Åpen kirke» i Hommelvik

Hommelvik menighetsråd ønsker å gi et tilbud om «Åpen kirke» i Hommelvik kirke.

-Når vi ikke kan ha vanlig gudstjenesteaktivitet, håper vi «Åpen kirke» kan være et godt tilbud, og kirken vil være åpen hver onsdag, fra og med 10. februar, mellom klokken 11:30 og 12:30, skriver menighetsrådet i en pressemelding.

-Åpen kirke er et tilbud til alle som ønsker å komme inn og besøke det vakre kirkerommet vi har i Hommelvik kirke. Et rom for både lystenning, ettertanke, stillhet og bønn.

-Uansett motivasjon, dagsform eller avklart forhold til tro og tvil, er dørene til Hommelvik kirke åpne for alle som ønsker å komme inn.

Du kan komme innom for fem minutters stillhet, eller sitte ned en time.

-Om du søker et rolig sted, er ensom, ønsker å ha en stund for seg selv eller sammen med andre, så er du hjertelig velkommen. Det er ingen forpliktelser, og det vil være kirkelig ansatte eller frivillige medarbeidere, som bryr seg om deg, til stede i kirken, heter det i pressemeldingen.

På grunn av smittevernreglene vil det være begrensninger på hvor mange som kan være inne i kirken samtidig.

-Vi vil sørge for at nødvendige hygienetiltak blir overholdt, og det er viktig for oss i menighetsrådet at det skal være trygt og godt å komme til kirken.

Kirken holdes åpen av ansatte og frivillige. Har du lyst til å bidra til å holde kirken åpen, få en mulighet for å gi noe til andre, men også å få noe selv i form av tid til ro og ettertanke, så er det bare å ta kontakt med kirkekontoret.

-Vi i Hommelvik menighetsråd håper at alle som sokner til Hommelvik kirke vil benytte seg av tilbudet. At folk vil stoppe innom på gåturen sin eller i lunsjpausen, og at flere får vite om tilbudet om at Hommelvik kirke er åpen hver onsdag i tidsrommet 11:30 til 12:30, frem til utgangen av mars.

Deler av menighetsrådet i Hommelvik: Fra venstre: Eva Lundemo Fosmo, leder Øystein Sneisen, Anne Elisabeth Myran, Nils Ivar Herjuaune, Torbjørn Sneisen, Jenny Slind og Randi Albertsen. (Kirkeverge Olav Jørgen Berg, prest Geir Henrik Gravaas og Knut Arne Mørreaunet var dessverre ikke til stede da bildet ble tatt) (foto: privat)

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW