torsdag, august 18, 2022
HjemNyheterInnførte skjenkestopp fra 22:00

Innførte skjenkestopp fra 22:00

Det er innført skjenkestopp fra klokken 22:00 på spise- og skjenkesteder

I ekstraordinært formannskapsmøte torsdag 21. januar ble det vedtatt innført skjenkestopp fra klokken 22:00 på spise- og skjenkesteder. Den nasjonale skjenkestoppen gjelder til midnatt, natt til fredag 22. januar, skriver Malvik kommune i en pressemelding.

Serveringssteder i Malvik som har skjenkevevilling, vil derfor kunne servere alkohol ved bordservering til gjester som får servert mat, fram til klokken 22:00. Endringen trer i kraft natt til fredag 22. januar, skriver Malvik kommune.

Trondheim kommune vedtok 20. januar å innføre skjenkestopp fra klokken 22.00 på spise- og skjenkesteder. Dette vurderes også av Stjørdal kommune. En lik praksis hos kommunene betyr at man unngår at man får en forhøyet besøksrate hos våre skjenkesteder som følge av et strengere regime hos våre naboer, skriver kommunen i pressemeldingen.

I den nye forskriften fra regjeringen, gjeldende fra midnatt natt til fredag 22. januar, heter det:

«Serveringssteder som har skjenkevebilling skal kun servere alkohol ved bordservering, og det skal være sitteplasser til alle gjester. Servering av alkohol kan bare skje til de som får servert mat.

Serveringssteder som har skjenkebevilling skal ikke slippe inn gjester etter klokken 22.00.»

Disse koronareglene gjelder i Malvik akkurat nå.

Malvikguiden

Annonse

Malviknytt

FREE
VIEW