Legger ned rideskole

Illustrasjon (foto: RitaE fra Pixabay )

Torp Ridesenter avvikler tilbudet de har hatt om rideskole.

-Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at rideskolen skal legges ned. Vi tar derfor ikke imot påmeldinger til ridekurs etc. for neste år. Rideskolen går som vanlig frem til jul. Det vil være også mulig å ri på privattimer i helgene frem til jul, skriver ridesenteret på sin facebookside.

-Det skyldes først og fremst økonomiske forhold ved driften. Vi har en fem års leieavtale med gårdeier som utløper ved årsskiftet, og vi ser dessverre at forutsetningene for en eventuell fornyelse av avtalen ikke er til stede, forteller daglig leder ved Torp Ridesenter, Ingrid Cappelen, til Malviknytt.

-Vi har omkring 150 elever som rir fast hver uke, drøyt 100 deltakere på rideleir om sommeren, samt varierende antall besøkende på helg.

-Det er naturligvis veldig trist at vi ikke kan fortsette, både for ansatte, alle elever ved senteret, og generelt for hestemiljøet i Trøndelag.