Ønsker flere frivillige til Hommelvik kirke

MENIGHETSRÅDET: (Fra v. bak) Eva Lundemo Fosmo, leder Øystein Sneisen, Nils Ivar Herjuaune, Jenny Slind og Randi Albertsen. (v.f.) Anne Elisabeth Myran og Torbjørn Sneisen. (Foto: privat)

Menighetsrådet i Hommelvik, leter etter frivillige som kan bistå med ulike oppgaver til rent praktiske ting, både i kirka og på bedehuset.

Menighetsrådet i Hommelvik består per i dag av leder Øystein Sneisen, kirkeverge Olav Jørgen Berg, prest Geir Henrik Gravaas, Jenny Slind, Randi Albertsen, Nils Ivar Herjuaune, Anne Elisabeth Myran, Torbjørn Sneisen, Knut Arne Mørreaunet og Eva Lundemo Fosmo.

-Vi i menighetsrådet i Hommelvik, har en ambisjon om å ha en ganske høy aktivitet, med mange ulike aktiviteter i løpet av et år. For å få til dette, trenger vi hjelp av frivillige til rent praktiske ting ved de ulike aktivitetene, både i kirka og på bedehuset. Oppgavene vil ikke være for omfattende, men ment å være en hjelpende hånd, skriver de i en pressemelding.

-Norge er verdensledende på frivillig arbeid, og halvparten av befolkningen i Norge engasjerer seg i frivillig arbeid. Nå håper vi at flere kunne tenke seg å bidra til den flotte kirken vår, og håper flere kommer, når menighetsrådet inviterer til et uformelt informasjonsmøte på bedehuset, tirsdag den 27. oktober, klokken 19:00.

De som ønsker å bistå, men ikke kan møte, kan bare å ta kontakt med kirkekontoret.