Tipp og vinn, signerte bøker og varm drikke

Høst og høstferie er lik innetid med varme, levende lys og ei god bok.

Vi har tre signerte utgaver av boka «Dødens spill» av hommelvikingen Anne Elvedal og tre Circle K kopper som gir gratis varm drikke ut året som premie til tre av de som tipper riktig svar. Vi trekker vinnere i løpet av mandag.

(Svar på spørsmål med å fylle ut skjema nederst i saken)

Dette er premiene du kan vinne

Dødens spill

Dødens spill er første bok i en ny serie for ungdom, der det ikke mangler på spenning, mysterier, intriger – og gufs fra fortiden. Bak serien står manusforfatter Anne Elvedal, en av våre fremste film- og TV-serieskapere. I handlingen har hun brukt dramatiske opplevelser og erfaringer fra eget liv.  Bokrettighetene er allerede solgt til Danmark, og debutboken er valgt ut til å være en av Norlas satsningstitler i høst.

Om boken:
Sekstenårige Rebekka gleder seg til å dra på motorsykkelferie med faren sin, men planene endres brått når faren dør i ei ulykke. Preget av savn oppsøker Rebekka Låven, farens bilverksted der han hjalp vanskeligstilt ungdom.

Konkurranse

Anne Elvedal (foto: privat)

Mye av handlinga foregår på en låve ved elva Homla. Hva heter badeplassen her ved denne brua?

Konkurransen er avsluttet