Samla inn det dobbelte av sitt «hårete» mål

Rune Jonsdal og Hockey for livet samlet inn over 200.000,- ds de syklet Trondheim - Oslo. Pengene gir de til veldedige organisasjoner. (Foto: privat)

Da Rune Jonsdal og gjengen i Hockey for livet syklet Trondheim – Oslo sist helg, var det for å samle inn penger til fire organisasjoner som jobber for barn og ungdom.

-Vi har et «hårete» mål om å greie 100.000,-, sa Rune Jonsdal før start.

En uke etterpå kan han, lettere overrasket, se at de samlet inn over 200.000,-

– Det er Jo helt magisk. Vi takker til alle som har bidratt og ser det har vært et stort engasjement lokalt i Malvik og Trondheim, forteller han.

Nå skal pengene fordeles til fire organisasjoner som på hvert sitt vis jobber for barn og unge.

-Midlene går til Stine Sofies stiftelse, Barnekreftforeningen, Zucarellostiftelsen og Sykehusklovnene, som alle gjør en strålende innsats for de som trenger det.

Ga mersmak

Før årets tur var Rune egentlig fast bestemt på og gi seg med de lange sykkelrittene ned til hovedtsaden.

-Jeg har fått trent godt i vinter og følte meg i bra form de 57 milene vi sykla, planen var at dette skulle bli siste gang, men nå er jeg jaggu meg usikker sier Rune.

-Selv om det ikke var et stort opplegg rundt årets styrkeprøve ble det en fin tur over fjellet. Litt utfordringer midt på natta med trøtthet, men det er normalt.

-Nå planlegger vi mange aktiviteter i Hockey for livet og først på programmet står utdeling av gavesjekker til de fire organisasjonene som gjør en fantastisk innsats på sine områder.

Samlet inn 200.000,- (Foto: privat)