Dette skjer på teateret i høst og neste år

Trøndelag Teaters repertoar for høsten 2020 og musikalen 2021 er nå klart.

-Trøndelag Teater kan nå presentere vårt oppdaterte repertoar for høsten. Vi er også glade for å kunne annonsere at vi spiller publikumsfavoritten «Jesus Christ Superstar» neste vår, skriver Trøndelag Teater i en pressemelding.

Urpremiere

«Leksikon om lys og mørke» av Simon Stranger har urpremiere på Hovedscenen 30. oktober. Romanen vant Bokhandlerprisen 2018 og er oversatt til femten språk. Regissør Maren E. Bjørseth og scenograf Katrin Bombe skaper nå en forestilling med utgangspunkt den kritikerroste romanen. Billetter til «Leksikon om lys og mørke» er nå i salg.

Gamle Scene

Henrik Ibsens «Fruen fra havet» får premiere på Gamle Scene 10. oktober. Vår husregissør, Fredrik Longva, er tilbake etter at han nylig ble nominert til Heddapris for beste regi på fjorårets «Dødsdansen». Billetter til «Fruen fra havet» er nå i salg.

Studioscenen

«Fyr», en samarbeidsproduksjon med Cirka Teater, spilles igjen på Studioscenen fra 20. august. «Fyr» har «øyeblikk av pur teatermagi» skrev Adresseavisens Ole Jacob Hoel og gav familieforestillingen terningkast fem. Billetter til «Fyr» er nå i salg.

Nami Kitagawa Aam (Jenta) og Roar Kjølv Jenssen (Filos)
Foto: Johannes Laukeland Fester Sunde

Hovedscenen

«Bunnlinjan» av Marianne Meløy og Trygve Brøske, som spilles denne uka, er tilbake på Hovedscenen fra 31. august. Vi gjennomgår nå ei tid der flere bunnlinjer møtes. Hva tåler vi økonomisk? Hva tåler helsa vår? Hva tåler kloden? Og hvordan skal man ta vare på alle tre samtidig?
Billetter til «Bunnlinjan» er nå i salg.

Marianne Meløy
Foto: Ole Ekker

Jesus Christ Superstar

Teatret har også stor glede av å annonsere at publikumsfavoritten «Jesus Christ Superstar» av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice kommer tilbake på Hovedscenen våren 2021. Musikalen skulle egentlig spille fram til sommeren i år. Billettene legges ut for salg i høst.

Avlyst inntil videre

«Bartleby» er dessverre avlyst inntil videre. «Havfruen» er utsatt til 2022. Det vil komme mer informasjon angående «Alle tiders julebord» senere i år.

Billetter bestiller du HER!