Meninger og debatt i Malviknytt

Malviknytt.no har en egen kategori for meninger. Her er det fritt fram for alle som har noe på hjertet å sende inn et innlegg, om det som måtte oppta hver enkelt.

Under vår fane «Meninger» ønsker vi å slippe til alle våre lesere som har noe på hjertet til offentlig debatt.

Her kan du skrive om det som opptar deg i kommunen vår. Ingen tema er feil, og du kan drøfte de største essensielle filosofier eller skrive hva du mener om et hull i veien eller manglende gatelys. Har du noen du vil gi ros, er det selvsagt plass til det også.

Alle får plass

Lengden på innlegg er det opp til den enkelte å avpasse, men noe mer enn tre fire setninger er nok bra. Om innlegget sendes til flere redaksjoner er også bra, da oppnår man større oppmerksomhet og enda flere får ta del i synspunktene.

De eneste kravene vi har er at innlegget er innenfor Norsk lov og pressens etiske regelverk. (ekstern lenke).

Skulle vi motta innlegg som bryter med dette, tar vi kontakt med innsender for å sammen forsøke finne fram til andre, passende, formuleringer.

Bilder og illustrasjoner

Vi ønsker også at innleggene ledsages av et bilde, helst av forfatteren, men en illustrasjon kan også brukes. (Bildeformat minim 700 pxl bredde og i bredde/liggende format).

Vi kan også være behjelpelig med fotografering – ta kontakt.

All publisering på Malviknytt.no er selvsagt gratis og du når mange. Malviknytt leses i snitt av over 23.000 unike brukere og vi har godt over 110.000 sidevisninger, i måneden.

Alle innlegg vil bli publisert tilgjengelig for alle, fortløpende, og delt på vår Facebook-side som nå har passert 5.300 følgere.

Du kan sende innlegg på e.post til tips@malviknytt.no eller bruke skjemaet under:

Du kan legge til tekst-filer, bilder, audio eller video.

Vi foretrekker video i breddeformat.
Dersom du filmer med mobiltelefon, legg mobilen på siden.
Filmer størrer enn 10 mb, ta kontakt med redaksjonen.

Du kan selv bestemme om navn og fotograf skal offentliggjøres eller om vi skal skrive leservideo/foto.
Leservideo/fotoNavn på fotograf