Til inntekt for Kreftforeningen

Malviknytt har tidligere skrevet om artisten Charlotte A. K. Audestad, som i mai, gav ut en ny låt som en hyllest til Rakel Sivertsen fra Malvik. 

Les også «Kreftsyke Rakel i musikkvideo».

-Fra den dagen Rakel kom dansende inn i livet mitt, visste jeg at jeg hadde fått en venn for livet. Vi delte alt – fra dag én, skriver artisten Audestad på Kreftforeningens hjemmeside. 

Engasjert, varm og uselvisk 

Audestad har nå lagt ut videoen på hjemmesiden til Kreftforeningen, og du kan nå støtte Kreftforeningens uvurderlige arbeid ved å doner et valgfri beløp.

-Dette er utrolig stas for meg. Charlotte er en fantastisk god venninne, som lagde denne versjonen av låta til meg. At hun selv ikke skal tjene penger på den sangen hun har fått desidert mest oppmerksomhet for hittil i karrieren,  viser bare hvor engasjert, varm og uselvisk hun er. Verdien av vennskapet er uvurderlig. Jeg er ufattelig stolt av henne, sier Rakel Sivertsen til Malviknytt.no.

Her kan du gi ditt bidrag til Kreftforeningen.

Påvist brystkreft

I 2019 fikk Rakel Sivertsen påvist brystkreft og tiden etterpå, har i følge Audestad bestått av operasjoner, tøffe runder på sykehuset med cellegiftkurer, oppturer – og nedturer. 

-Sangen er en hyllest til vennskapet vårt,  og til alle der ute som kjemper en beinhard kamp mot den nådeløse kreften. Låta heter «Sykehusskjort», og Rakel spiller selv hovedrollen i musikkvideoen, skriver Audestad på Kreftforeningens hjemmeside.