Endelig

Etter at Malvik Taekwondo Klubb måtte koronastenge treningene sine fra 12.mars, blir det trening igjen fra og med tirsdag 19.mai og med beltegraderinger før sommeren.

-Treningene blir som før på Sport og Trim og selvsagt tilpasset gjeldende nasjonale bestemmelser for gruppeidrett. Detaljert informasjon vil bli lagt ut på klubbens hjemmesider, sier klubbleder og hovedtrener Gunnar Rugsveen til Malviknytt.

Gunnar Rugsveen

Rart med korona

To av klubbens mange ivrige medlemmer, er brødrene Noah og Lukas Ristad Glowacki fra Sveberg. Begge er hoppende glade for at de igjen får møte taekwondovenner og trene sammen med kompisene.

-Det har vært bra med hjemmeskole, men vi har savnet å være med venner på taekwondoen og vi har savnet skolelærerne våre sier guttene. Lærer Helene har jeg savnet kjempemasse, sier Noah.

-Ingen klemmer og ingen knoke, det er synd at vi ikke får lov til det skyter Lukas inn.

Gleder oss masse

Guttene er klare på at det blir gøy å starte opp med taekwondo igjen. På spørsmål fra Malviknytt om hva det beste med taekwondo er, svarer guttene at alle må hilse høflig, være venner og rekke opp hånda når de vil ha ordet.

-Vi lærer masse nytt, har graderinger og nye beltegrader er også viktig motivasjon. Drømmen er å få svart belte, sier Noah og jeg liker at taekwondo er spennende.

-Tøying er ikke like artig da, men det gjør at vi blir mykere og det er en bra ting kommer det fra Lukas.

Brødrene Noah og Lukas Ristad Glowacki