Én person har testet positivt på koronaprøve

Det ble onsdag registrert ett positivt prøvesvar på koronatest. Malvik kommune gjennomførte åtte tester 25. mars, der sju er negative og en er positiv.

Det skriver kommunen i en pressemelding.

-Den smittede er en mann i 60-årene, bosatt i Malvik, som har hatt nærkontakt med smittet person. Vedkommende har vært i karantene frem til testing, og har ikke hatt kontakt med andre utover nærmeste familie som nå er i karantene.

-Det er foreløpig rapportert om mildt forløp, uten behov for helsehjelp, melder Malvik kommune.

Ansatt smittet

En ansatt ved barneverntjenesten har også testet positivt for koronavirus. Vedkommende bor ikke i kommunen. Personene som har vært i kontakt med den ansatte følges opp, og alle som har vært på jobb i samme tidsrom som smittede er satt i karantene.

Ingen av de øvrige ansatte har tegn til sykdom, og testing blir iverksatt dersom symptomer blir rapportert, heter det i pressemeldingen.


Takk til alle dere som abonnerer på Malviknytt!

Malviknytt vil speile lokalsamfunnet vårt som det er, ikke verre enn det er eller bedre enn det er og aldri ondsinnet.

Malviknytt mottar ingen pressestøtte, eller annen offentlig støtte, og det er takket være abonnentene og annonsører vi kan fortsette å drive.

Vi lover usminket informasjon under koronakrisen. Alle meldinger som har relevans for smittebegrensning og som gjelder «liv og helse», legges derfor ut åpent.

Ikke fordi vi må, men vi vet at informasjon formidlet via Malviknytt når mange lesere, og vi anser dette som en av våre samfunnsoppgaver.

Vi håper dette er verdt kr 89,-/mnd eller kr 890,-/år. (abonnementet løper til det blir sagt opp.)

Velkommen som abonnent.