Utsetter Arbeiderfestivalen

(foto: privat)

Pressemelding: Arrangementskomiteen for Arbeiderfestivalen i Hommelvik tar de nasjonale helseråd på alvor og vil med dette meddele at vi utsetter Arbeiderfestivalen i Hommelvik til høsten 2020 på grunn av korona-epidemien.

– Vi må ta del i den nasjonale dugnaden for å hindre videre smittespredning og slå viruset ned, slik nasjonale helsemyndigheter tilråder, sier leder for festivalen, Anniken Refseth.

«Gubbens» fødselsdag

Vi jobber nå med en plan om å utsette årets arbeiderfestival til høsten og uke 36/37, slik at festivalen får tilknytning til Gubbens (Johan Nygaardsvold) fødselsdag den 6. september. Festivalkomiteen har enda ikke lagt en detaljert plan for hvordan denne utsatte festivalen vil se ut, og vil selvfølgelig måtte forholde seg til det myndighetene anbefaler og tilråder.

– Vi vil rette en stor takk til våre samarbeidspartnere for å ha vært så fleksible slik at vi kan få til festival, selv om den ikke skjer på tradisjonelt tidspunkt. Det er mye folk som skal på plass, flyttes på og koordineres, så alt er selvfølgelig ikke klart for en høstutgave av festivalen enda, sier Refseth.

1.mai

Når det gjelder 1. mai-feiring vil Arbeiderpartiet sentralt ta stilling til dette sammen med alle partilederne på et møte i neste uke. Vi vil derfor komme tilbake til 1. mai konkret på et senere tidspunkt.

Arbeiderfestivalen i Hommelvik mener det er viktigere enn noen gang at vi står sammen og viser samhold, solidaritet og medborgerskap i den krisetiden vi nå går igjennom. Derfor mener vi det er viktig at vi får til en festival i løpet av året der vi framhever nettopp disse verdiene og viderefører det positive som har kommet ut av denne krisen.

Fatt mot

Festivalkomiteen vil komme tilbake med er informasjon og nytt detaljert program etter hvert som situasjonen utvikler seg og normaliserer seg, og avslutter pressemeldingen med: Fatt mot, kamerater!


Takk til alle dere som abonnerer på Malviknytt!

Malviknytt vil speile lokalsamfunnet vårt som det er, ikke verre enn det er eller bedre enn det er og aldri ondsinnet.

Malviknytt mottar ingen pressestøtte, eller annen offentlig støtte, og det er takket være abonnentene og annonsører vi kan fortsette å drive.

Vi lover usminket informasjon under koronakrisen. Alle meldinger som har relevans for smittebegrensning og som gjelder «liv og helse», legges derfor ut åpent.

Ikke fordi vi må, men vi vet at informasjon formidlet via Malviknytt når mange lesere, og vi anser dette som en av våre samfunnsoppgaver.

Vi håper dette er verdt kr 89,-/mnd eller kr 890,-/år. (abonnementet løper til det blir sagt opp.)

Velkommen som abonnent.