Setter ned renten

Adm. banksjef Svein Ove Sandvik (Foto: Selbu Sparebank)

Pressemelding: Selbu Sparebank setter ned renten på boliglån og innskudd med inntil 0,75 %.

Som lokalbank er vi opptatt av å tilby god og tilpasset rådgivning, samt konkurransedyktige priser til våre kunder. Med bakgrunn i den siste tidens økonomiske konsekvenser pga. bekjempelsen av korona-viruset, har vi besluttet å sette ned renten på boliglån og innskudd med inntil 0,75 %. Banken ønsker å fremskynde effekten av lavere rentekostnader og endringen vil komme kundene til gode allerede fra 26. april for eksisterende kunder.

Alle som blir berørt av renteendringen vil få melding om dette pr. nettpost i Nettbanken sin, eller brev i posten.

Nye priser for nye lån vil gjelde fra 3. april.

Nye tilpassede tjenester for de som er rammet

Vi kan nå tilby et eget Koronaprodukt, som kan gi forskudd på dagpenger. Dette vil være i form av en kontokreditt for våre egne kunder.

I usikre tider kan mange ha behov for å senke de faste utgiftene. Vi har derfor etablert en funksjon i mobilbanken, for lettere å kunne tilby kundene avdragsfrihet.

Ta kontakt med banken din

Vi er inne i en ekstraordinær tid der vi gjør det vi kan for å bistå våre kunder med refinansiering, avdragsfrihet, utsettelser, spareråd, forsikringsspørsmål og øvrig kompetanse for å hjelpe.

Kunder som trenger økonomisk bistand oppfordres til å ta kontakt på telefon eller epost til banken, eller direkte til sin kunderådgiver i bankens åpningstid.


Takk til alle dere som abonnerer på Malviknytt!

Malviknytt vil speile lokalsamfunnet vårt som det er, ikke verre enn det er eller bedre enn det er og aldri ondsinnet.

Malviknytt mottar ingen pressestøtte, eller annen offentlig støtte, og det er takket være abonnentene og annonsører vi kan fortsette å drive.

Vi lover usminket informasjon under koronakrisen. Alle meldinger som har relevans for smittebegrensning og som gjelder «liv og helse», legges derfor ut åpent.

Ikke fordi vi må, men vi vet at informasjon formidlet via Malviknytt når mange lesere, og vi anser dette som en av våre samfunnsoppgaver.

Vi håper dette er verdt kr 89,-/mnd eller kr 890,-/år. (abonnementet løper til det blir sagt opp.)

Velkommen som abonnent.