Bo lettvint – lev enkelt

ANNONSØRINNHOLD:

Av Markedsavdelingen

Tenk deg å komme hjem, kjøre bilen til din faste plass i parkeringssokkelen, ta heisen opp til leiligheten – for deretter å nyte resten av dagen på terrassen eller i stua, med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden.

Drømmen om dette, kan nå bli en realitet. På Sjølyst Terrasse kan du i løpet av sommeren flytte inn i helt ny leilighet fra 98 m2 til 144 m2. Leilighetene ligger i første og tredje etasje, alle med parkering i sokkelen, skjermet terrasse og med fjordutsikt.

Utsikt mot nord/øst, tatt fra veranda.

Her kan du nyte sene sommerkvelder med fjorden som utsikt, eller du kan ha det godt og varmt inne selv om vinteren byr på snø og holkeføre. Det tar vaktmesteren seg av.

Sjølyst Terrasse ligger helt vest i Malvik kommune, nesten helt inntil grensen til Trondheim. Her kan du virkelig få oppfyll ønsket om en enklere hverdag, i ny og moderne leilighet.

Høy standard

Sjølyst Terrasse sin leveranse er nøkkelferdig og med innholdsrike planløsninger. Du kan flytte rett inn i en splitter ny leilighet.

Varmobygg AS står for utførelse og entreprisen av leilighetene som inneholder både stue, kjøkken, vaskerom, boder/garderoberom, stort bad og mulighet for flere soverom. Materialer og leveransen til kjøkken, bad og vaskerom kan selvfølgelig tilpasses hver enkelt kunde.

Utvendig blir det en flott fasade av Royalimpregnert kledning og noen innslag av plater. Rekkverker på terrassene er utført i en kombinasjon av tre og glass, noe som gir god utsikt, også fra godstolen eller sofakroken.

Med nydelig gulvvarme, ved at det er vannbåren varme i alle leiligheter, slipper du å tenke på hverken ekstrautgifter ved oppvarming, eller det å hugge og stable ved.

Bo i Malvik

I en levekårsundersøkelse blant innbyggerne i Malvik nylig kom det fram at over 80% er fornøyd, eller svært fornøyd med tilværelsen i Malvik. Nesten halvparten (49,6%) trives «svært godt» i Malvik og nesten ni av ti trives «godt» eller «svært godt».*

Besvarelsene i undersøkelsen viser at beliggenhet er viktig for innbyggerne i kommunen. Nærhet til to byer og flyplassen og nærhet til natur, sjø og mark, trekkes frem som viktigst.*

Det sosiale miljøet og gode oppvekstvillkår hvor stikkord som rolig, trygt og «passe stort» trekkes frem. Mange av innbyggerne synes også at de kulturelle aktivitetene i kommunen og prisnivå på boliger er avgjørende for trivselen.*

I Malvik er det mange gode tilbud for de som nyter friluftslivets gleder, hele året. Mest kjent er kanskje Midtsandtangen friluftsområde og Malvikstien som går der den gamle jernbanelinja mellom Hommelvik og Muruvik lå.

Her kan du lese mer om friluftsliv og friluftsområder i Malvik (ekstern lenke til Malvik kommune)

Gjør det du helst vil

Med en leilighet i Sjølyst Terrasse kan du prioritere tiden din. Bruk mindre tid på husarbeid, og mer tid til å gjøre det du vil. Attpåtil er det aller meste ganske nært.

Det er kort avstand inn til Trondheim sentrum, og til flyplassen med gode kollektivtransporttilbud.

Like i nærheten, i gangavstand, ligger det flere spisesteder, frisører, velværesalonger, klesbutikk og dagligvarebutikk.

På Vikhammer sentrum finner du blant annet legekontor, og på Vikhammer Senter, finner du dagligvare med post i butikk, minibank, pizzarestaurant og apotek.

Flotte Sjølyst Terrasse, ligger ikke langt fra hverken Saksvik skole eller skolene på Vikhammer. I tillegg er det gangavstand til Sjølyst barnehage, og det er flere barnehager i kun kort avstand til leilighetene.

Her finner du også flere idrettsarenaer med stor aktivitet med fotball og håndball. Der finnes også et stort bibliotek og et samfunnshus hvor det ofte er konserter, revy, dans og teater.

På Vikhammer ligger det også en holdeplass for Trønderbanen, om du har tenkt deg ut på tog-tur.

Svaret på spørsmålet om et enkelt liv, finner du på Sjølyst Terrasse. Her kan du lage dine egne dager, om de skal være lange og late eller, aktive på tur hit og dit.

Ved Sjølyst Terrasse er det gjort enkelt for deg å bo lettvint, i moderne leiligheter av god kvalitet – velkommen på visning.

*Kilde: NTNU – Institutt for Nevromedisin og bevegelsesvitenskap, Fakultet for medisin og helsevitenskap. Lev – Vel, befolkningsundersøkelsen Helse og livskvalitet i Malvik kommune, 2018