Starter Vel hjemme

Laila Bøkestad Nilsen


Laila Bøkestad Nilsen fra Vikhammer vil at alle skal få føle seg vel.

Derfor har hun etablert firmaet Vel hjemme, og skal drive ambulerende manikyr, pedikyr og lett massasje. Forretningsideen fikk hun da hun selv stelte to av sine nærmeste.

-Både min mor og svigermor døde tidligere i år. De var begge så syke at de ikke kom seg noe sted, men ville gjerne føle seg velstelt og fin for det.

Jeg har bakgrunn som negldesigner og har hatt eget studio for mange år siden. Det å kunne hjelpe dem ga meg mye, samtidig så jeg at dette var det sikkert mange fler som har behov for, forteller gründeren Laila.

Hun har bakgrunn fra St Olavs Hospital hvor hun jobbet i 16 år, før hun startet med fosterhjem og senere ble familierådskoordinator.

-Det med å være velstelt er jo noe mange har lyst til og vi kan vel si at de også har rett til det for om de ikke kommer seg til frisører og neglsalonger, sier Laila.

-Men man trenger ikke å være syk eller eldre for å bli kunde. Her er det rom for alle, fra homepartyer og venninnekvelder til brudestylig.

Nå håper og tror hun forretningsideen hennes slår godt an.

-Jeg har vært i kontakt med både sykehjem og sykehuset, så at det er et manglende tilbud, det tror jeg. Mitt motto er å starte smått og tenke stort, og hvem vet, kanskje dekker vi hele Trøndelag om noen år.

I første omgang vil hun konsentrere seg om Malvik og omegn og jobber nå for å få på plass en egen nettside med bookingsystem og en facebook-side. Bedriften vil ha base på Vikhammer.